Het Vierkant van RM 7D22 Yufeng, de Eerste Weg van Hebian Helong, Baiyun-District, Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Thuis

Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd

Van goede kwaliteit Het Gezichtsmasker van de huidzorg voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Gezichtsmasker van de huidzorg voor verkoop
De producten van de huidzorg werkten oprecht voor me, zal ik tot more and more prducts van mebamy in de toekomst opdracht geven.

—— PurpleLotus

dit product van de huidzorg doet meer die ik verwacht. Dank u voor uw professionele raad. Het helpt me om veel kosten te besparen.

—— Carl Brown

Zeer goede producten en ik ben tevreden met uw dienst.

—— Carl Brown

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd
Onze Fabriek één hoek van onze fabriek De poort van onze fabriek Onze lab Verpakkende Zaal 1 Het vullen van Zaal 1 verpakkende ruimte 2 packging ruimte 3 Het produceren van ruimte semi-productzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

De Schoonheidsmiddelenco. van Guangzhoumebamy, Ltd is professionele kosmetische ondernemingen die OEM en ODM de dienst verlenen. Het werd gevestigd in 2008. Het geregistreerde kapitaal is 50 miljoen Yuan, zijn de totale activa bijna 500 miljoen Yuan.

 

Als privé OEM van etiketschoonheidsmiddelen professioneel bedrijf, heeft Mebamy kwalificaties voor de invoer en de uitvoer. Onze workshop wordt gebouwd totaal volgens GMP norm, met een gebied van 20.000 vierkante meters. Ons jaarlijks productievermogen van roomproducten heeft 3000 metrische tonnen bereikt. Onze producten omvatten hoofdzakelijk 3 groepen-huidzorg, haarverzorging en lichaamsverzorging, met duizenden verscheidenheden alles bij elkaar. Wij hebben een R&D-centrum met geavanceerd laboratoriummateriaal, meer dan 30 die specialisten op biochemie en de dermatologiegebied wordt uitgerust met de innovatie en de goede kwaliteit van producten te verzekeren. Voorts baseert Mebamy zich op sterke R&D-sterkte van technologie en productie en kan aan klant-specifieke eisen voldoen. Met de accumulatie en de innovatie van meer dan 25 jaar, hebben wij duizenden rijpe en stabiele formules op van de van de huidzorg bezeten, haarverzorging en lichaamsverzorging producten aangenaam aan allerlei de behoeften van cliënten. Ons bedrijf heeft de evaluaties van de certificatie van ISO9001 en GMPC-overgegaan. De sproet room verwijderen en sunblock de producten die gingen de certificatie van de V.S. over FDA. Wij zijn de benoemde OEM & ODM fabrikant voor meer dan tien beroemde merken in China en markt overzee geweest. Wij begaan ons aan van de van de de huidzorg, lichaamsverzorging en haarverzorging van de productie goede kwaliteit producten, met inbegrip van room, gel, lotion, toner, masker en essentieolie.

 

Mebamy niet alleen houdt werkend bij de economische ontwikkeling, maar ook onderneemt de sociale verantwoordelijkheid. Ons bedrijf heeft ISO14001-van de milieucontrole het systeem en van OHSAS18001 bedrijfsgeneeskundigen en de certificaten van het veiligheidssysteem verkregen. In harmonisch milieu, zal Athena constant hoogste klassenproducten van de beste dienst en beste geloof voorzien.

 

Om het even welke eisen van privé etikettering, OEM, half afgewerkte punten zijn al zeer onthaal. Wij kunnen een volledige reeks van de dienst ook verlenen van merk het plaatsen, integratie van productstructuur, pakket die, toebehoren die, product productie aan de verrichtingsodm van de planningsmarkt selecteren ontwerpen.
U bent warm welkom om ons te contacteren als wij u kunnen helpen.

 

Contactgegevens
Guangzhou Mebamy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. luo

Tel.: +86-18825197872

Fax: 86-20-22093290-13316134279

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)